مغز شما در معرض هنر

سوزان مگسامن

،

آیوی راس

چگونه هنرها ما را متحول می کنند

17 دقیقه
0 (0 نفر)

کتاب مغز شما در معرض هنر درباره‌ی چیست؟

«مغز شما در معرض هنر» چاپ ۲۰۲۳ بینش‌های قابل‌توجهی ارائه می‌دهد، در مورد اینکه چگونه تلاش‌های هنری و زیبایی‌شناسی، از موسیقی و رقص گرفته تا نقاشی و طراحی داخلی، می‌تواند مغز ما را دوباره سیم‌کشی کند و زندگی ما را بهبود بخشد.

چه کسانی باید کتاب مغز شما در معرض هنر را بخوانند؟

  • علاقه‌مندان به هنر و علم
  • افراد مضطرب یا پر استرسی که به دنبال راه حل هستند
  • افرادی که در مورد مزایای هنر درمانی کنجکاو هستند

درباره‌ی نویسنده‌ها

سوزان مگسامن استادیار عصب شناسی در دانشکده پزشکی دانشگاه جان هاپکینز است. او همچنین موسس و مدیر اجرایی آزمایشگاه بین المللی هنر + ذهن در مرکز کاربردی نوروآستتیک است که بخشی از موسسه علوم مغز پدرسن در جان هاپکینز است.

آیوی راس معاون طراحی بخش محصولات سخت افزاری گوگل است. او همچنین یک هنرمند مشهور است که در طول این سال‌ها برای شرکت‌های متعددی از جمله Calvin Klein، Swatch و Mattel کار کرده است. کارهای هنری و طراحی او جوایز بسیاری را برای او به ارمغان آورده است و در سال 2019 در فهرست «100 فرد خلاق در تجارت» شرکت Fast در بین ده نفر برتر قرار گرفت.

اولین ایده‌ی اصلی کتاب

حساسیت ما به زیبایی شناختی

قبل از اینکه به فواید درمانی متفاوتی که هنر می تواند ارائه دهد بپردازیم، باید دو سؤال مهم را مطرح کنیم. اول این که هنر چیست؟ و دوم اینکه چگونه هنر را در سطح فیزیولوژیکی پردازش کنیم؟

در حالی که قرن‌هاست که مردم در مورد تعریف هنر بحث می‌کنند، ما در جهت اهداف خود تعریف گسترده‌ای از آن ارائه می‌کنیم. در واقع، ما از جان اودونوهو شاعر ایرلندی سرنخی خواهیم گرفت که گفت: «هنر جوهره‌ی آگاهی است».

اکنون این ممکن است کمی مرموز به نظر برسد، اما به نوعی، ساده است. هنر همه جا هست. در الگوی فرش شما، شکل گیاهان گلدانی و طراحی مبلمان شما است.

مگسامن و راس اصطلاحی برای این آگاهی دارند که به آن «ذهنیت زیبایی‌شناختی» می‌گویند. اگر از قبل ذهنیت زیبایی‌شناختی قوی دارید، ممکن است از آن دسته افرادی باشید که به گالری های هنری سر می زنند، اغلب تحت تأثیر موسیقی قرار می گیرند و با طراحی داخلی آشنا هستند.

اما چه از آن آگاه باشید یا نه، دائماً تحت تأثیر زیبایی‌شناختی هستید. رنگ دیوارها، نور، و صدای محیطی که در حال حاضر در آن نشسته اید، همگی روی شما تأثیر می گذارند. داشتن ذهنیت زیبایی‌شناختی به طور ساده به این معنی است که شما نسبت به این رابطه آگاهی دارید و آماده‌ی استفاده از آن هستید.

حال این ما را به سوال دوم در مورد تأثیر فیزیولوژیکیِ هنر بر ما می رساند. به عنوان انسان، ما دائماً محیط اطراف خود را از طریق حواس خود پردازش می کنیم. آنچه می‌بینیم، آنچه می‌شنویم، بویی که استشمام می‌کنیم، دما و بافت چیزهایی که لمس می‌کنیم، اینها زیبایی‌شناختی محیط اطراف ما هستند و لحظه به لحظه دریافت و پردازش می‌شوند.

همه اینها پتانسیل تغییر احساس شما را دارند. بوها، صداها و رنگ ها می توانند باعث افزایش یا کاهش فشار خون شما شوند. آنها می توانند باعث ترشح هورمون های استرس شوند. یا می توانند باعث شوند احساس آرامش، امنیت و خواب آلودگی داشته باشید.

بیشتر این تاثیرات در سطح ناخودآگاه اتفاق می افتد. علم اعصاب به ما می گوید که تنها 5 درصد از فعالیت ذهنی شما آگاهانه است. بقیه‌ی رویدادها بدون اینکه به آن فکر کنید اتفاق می افتد. حواس شما در حال پردازش هستند و احساسات شما ناخودآگاه رخ می دهند. اما با افزایش آگاهی یا طرز فکر زیبایی شناختی خود، می توانید همه این موارد را در نظر بگیرید و شروع به استفاده از هنر برای ایجاد تغییرات پایدار در زندگی و رفاه خود کنید.

می‌خواهید خلاصه‌ی کامل کتاب مغز شما در معرض هنر را مطالعه کنید؟

فهرست ایده‌های اصلی این کتاب

مقدمه

1

حساسیت ما به زیبایی شناختی

2

درمان استرس، اضطراب و تروما

3

درمان درد و ارتقای سلامت جسمانی

4

یاد بگیرید با هنر شکوفا شوید

5

خلاصه پایانی

دانش بیشتر، در زمان کوتاه تر

icon

بخوانید یا گوش کنید

به‌جای مطالعه‌ی یک کتاب در چند ساعت، نکات کلیدی کتاب‌های پرفروش را در چند دقیقه بیاموزید.
icon

کتاب بعدی خود را بیابید

فهرست‌هایی که توسط کارشناسان برای شما شخصی‌‌سازی‌ شده‌است را دریافت کنید.
icon

هایلایت کنید (به زودی)

بخش‌های مورد علاقه‌ی خود از خلاصه‌ی کتاب‌ها را هایلایت کنید تا همیشه به راحتی به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

نظرات کاربران

پیشنهاد بایتشل

کتاب‌هایی که ما فکر می‌کنیم از مطالعه‌ی آن‌ها لذت ببرید

بایتشل در شبکه‌های اجتماعی



© 1403 - 1402 تمام حقوق و محتویات این سایت متعلق به بایتشل است.
هرگونه کپی برداری و یا استفاده از محتوای این سایت در هر فضای دیگری ممنوع است.